jueves, 18 de septiembre de 2014

Destí: Miskolc (Hongria)

Rajoletes participa des del curs passat en un projecte Erasmus+, en una associació amb escoles de Regne Unit, Turquia i Hongria. El projecte s'ocupa de l'estudi i recuperació de les tradicions locals, sobretot de la gastronomia i de la música i la dansa, per a mostrar-les i compartir-les amb els altres socis. A mes a més, una altra característica comuna a aquestes escoles és que totes estan compromeses en programes d'integració d'alumnes amb necessitats específiques d'atenció educativa.

Aquest projecte contempla, entre moltes altres activitats, l'intercanvi d'alumnat, que són hospedats en famílies dels altres països. Durant aquest intercanvis, els alumnes coneixen un altra manera de viure, a casa i a l'escola, altres costums, altres gustos, altres plats... A més a més, gaudeixen d'una oportunitat única per posar en pràctica els seus coneixements d'anglés, la llengua exclusiva de comunicació del projecte.

Així doncs, a partir del diumenge 21 i durant una setmana, un grup de sis alumnes de 6é, acompanyats de tres mestres de Rajoletes, partirà vers l'Hongria per visitar l'escola associada d'aquell país, un centre especialitzat en la integració de les Arts en el currículum ordinari. Segur que s'ho passaran bé i aprendran moltes coses!

No hay comentarios:

Publicar un comentario